Košarica je prazna.

Spopadanje z alergijami

Ljudje in psi smo si precej različni, nekdo bi rekel, da med nami ni podobnosti, pa vendarle imamo tudi nekaj skupnih točk in ena izmed teh so zagotovo bolezni.

Ljudje in psi zbolevamo s precej podobnimi boleznimi, torej vsi lahko imamo rakava obolenja, tumorje, bolezni zob in dlesni, sladkorno bolezen in še in še.

Eno izmed bolezenskih stanj, ki povzroča preglavice prav tako nam, kot tudi našim ljubljenčkom pa so zagotovo ALERGIJE. 

Alergije pri psih so danes zelo pogosta težava, ki vsekakor vpliva na kvaliteto pasjega življenja. Najpogostejše alergije pri psih so definitivno alergije na hrano, pršice, cvetni prah, trave, bolšji ugriz, itd.

Najpogostejši znaki alergij pa so srbež, praskanje, grizenje, pordela koža, izpuščaji, napenjanje, izcedek iz oči…

alergije pri psih

Zelo pomembno je, da alergije prepoznamo in z obiskom veterinarja ugotovimo za katero vrsto alergije gre, torej na kaj je naš ljubljenček alergičen in mu bomo tako veliko lažje pomagali preprečiti hude alergijske reakcije.

Velikokrat pa se zgodi, da ljubljenčka ne moremo popolnoma 'izolirati' od določenega alergena in se zaradi tega, ker je še vedno v stiku z le tem, pojavljajo neprijetne reakcije - srbenje in posledično ranjena koža zaradi praskanja, izpuščaji, pordela koža, itd.

Ker pa želimo vsi svojim ljubljenčkom lajšati nastale tegobe, se moramo zavedati, da niso vse kreme, pripravki, zelišča, ki so primerna za ljudi, primerna tudi za živali.

Velikokrat, jim lahko z nanašanjem nekih svojih krem ipd. le še bolj škodujemo zaradi sestavin, ki niso primerne za njih, predvsem če imamo v mislih to, da naši ljubljenčki te stvari tudi radi poližejo, torej zaužijejo.

Preden karkoli nanašamo na svojega ljubljenčka, se je vredno pozanimati, ali je določena stvar zanj primerna.

Ker pa mi, verjamemo v moč narave, smo se odločili da z vami delimo naravno, varno in učinkovito rešitev za lajšanje alergijskih reakcij, ki jo lahko sami pripravite doma.

𝚅 𝚍𝚎𝚟𝚒š𝚔𝚘 𝚘𝚕𝚓č𝚗𝚘 𝚊𝚕𝚒 𝚙𝚊 𝚔𝚘𝚗𝚘𝚙𝚕𝚓𝚒𝚗𝚘 𝚘𝚕𝚓𝚎 𝚣𝚊 𝟹𝟶𝚍𝚗𝚒 𝚗𝚊𝚖𝚘č𝚒𝚝𝚎 𝚙𝚘𝚜𝚞š𝚎𝚗𝚎 𝚌𝚟𝚎𝚝𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚐𝚗𝚓𝚒č𝚊 (𝚋𝚛𝚎𝚣 𝚣𝚎𝚕𝚎𝚗𝚒𝚑 𝚍𝚎𝚕𝚘𝚟). 𝙿𝚛𝚒𝚙𝚛𝚊𝚟𝚎𝚔 𝚞𝚙𝚘𝚛𝚊𝚋𝚒𝚝𝚎 𝚗𝚊 𝚘𝚋č𝚞𝚝𝚕𝚓𝚒𝚟𝚒𝚑 𝚙𝚛𝚎𝚍𝚎𝚕𝚒𝚑, 𝚝𝚊 𝚙𝚊 𝚓𝚒𝚑 𝚋𝚘 𝚙𝚘𝚖𝚒𝚛𝚒𝚕 𝚒𝚗 𝚌𝚎𝚕𝚒𝚕.

Alergije pri psih

Vredno se je zavedati , da so doma pripravljeni pripravki z zdravilnimi rastlinami izjemno učinkoviti ob pravilni pripravi. Ob tem pa moramo tudi vedeti, da ni vsaka zdravilna rastlina, ki je primerna za uporabo na ljudeh primerna tudi za uporabo na naših ljubljenčkih, saj so nekatere rastline ki so za nas zdravilne za njih celo strupene.

Naravo je potrebno dobro poznati in biti do nje spoštljiv. Nudi nam učinkovite rešitve za naše in tegobe naših ljubljenčkov.

Dajte naravi priložnost in verjemite, da vam bo ob pravilnem pristopu z veseljem pomagala.

Nas moč narave že od nekdaj fascinira in ravno zaradi tega smo skozi leta učenja in raziskovanja želeli ugotoviti, kako lahko iz narave v stekleničko prenesemo in v največji meri ohranimo zdavilno moč rastlin.

Seveda je pri tem ogromno dejavnikov kot so: čas nabiranja, način sušenja, % namoka, kraj namoka, čas namoka in še in še.

Potrebno se je zavedati, da vsak dejavnik, pa naj se zdi še tako samoumeven, upliva na končni rezultat, torej na učinkovitost.

Ker pa se zavedamo, kakšne preglavice lahko povzročajo alergije, alergijske reakcije in občutljiva koža, vam priporočamo izjemno učinkovito Naravno mazilo Celilček.

celjenje alergijskih reakcij

Odlično se bo obnesel tudi skupaj z zgoraj omenjenim pripravkom, ki ga lahko pripravite sami doma, vaš ljubljenček pa bo končno lahko miren.

In ne pozabite: Za vsako tegobo, rož'ca raste.

Dodaj komentar

Upoštevaj, da bo komentar objavljen po pregledu in odobritvi.