Košarica je prazna.

Izdelki Biflora 4 Pets za male živali

Visoko kakovostni izdelki za nego, zaščito, regeneracijo in lajšanje težav domačih živali. Vsi izdelki naravne kozmetike so ročno pripravljeni, na podlagi tradicionalnih receptur in znanstvenih dognanj, iz skrbno izbranih naravnih sestavin ter izvlečkov zdravilnih zelišč.

Povežite se z nami

Partnerski program Biflora 4 Pets

Želiš postati partner Biflora 4 Pets in s tem zaslužiti? 


Partnerski program Biflora 4 Pets (affiliate program) te nagrajuje za priporočanje Biflora 4 Pets spletne trgovine :) Program je namenjen tako pravnim kot tudi fizičnim osebam (osebam, ki nimajo svojega podjetja).

Kako deluje Partnerski program Biflora 4 Pets?


Tvojo spletno stran, blog ali Facebook stran, na kateri imaš Biflora 4 Pets affiliate povezavo, obišče naključna oseba. Affiliate povezava pomeni, da imaš svojo unikatno povezavo (link), ki lahko vodi na katerokoli stran in beleži, da so obiskovalci na stran Biflora 4 Pets prišli preko tvoje povezave. Ta oseba klikne na tvojo Biflora 4 Pets affiliate povezavo, ki ga pripelje na našo spletno stran. V primeru, da stranka opravi nakup, Biflora 4 Pets affiliate program prebere, da je stranka prišla iz tvoje povezave in v tvoj affiliate uporabniški račun zabeleži znesek za provizijo (provizija znaša 10 % od neto vrednosti nakupa). Spletni brskalnik hrani informacijo 45 dni. To pomeni, da prejmeš plačilo tudi v primeru, ko bo stranka proizvode naročila po več tednih od takrat, ko je prvič dostopala do Biflora 4 Pets neposredno s tvoje affiliate povezave. 

Poleg affiliate povezave ti pripravimo in brezplačno pošljemo po pošti tudi 30 posebnih kuponov z unikatno kodo. To unikatno kodo vpiše prejemnik kupona pri zaključku naročila. Tako kot affiliate povezava, tudi koda v primeru nakupa v tvoj affiliate uporabniški račun zabeleži provizijo.

P.S. Vse kode prinašajo s sabo tudi ugodnost za kupca ;)

Zakaj izbrati naš partnerski (affiliate) program?


  • Blagovna znamka Biflora 4 Pets z ročno izdelanimi naravnimi izdelki za male živali iz najboljših sestavin (izredno nizek % vračil).
  • Visoka 10 % provizija. To pomeni, da če nekdo, ki je prišel in kupil iz tvoje povezave za 50 €, prejmeš od tega 10 % provizijo, torej 5 €.
  • Izplačila enkrat mesečno - da bi dobili izplačilo, mora biti mesečni affiliate zaslužek večji od 30 €. V nasprotnem primeru se znesek prenese v naslednji mesec.
  • Enkrat mesečno te bomo obveščali o novih akcijah, najbolj prodajanih paketih, izdelkih in promocijah za povečanje prodaje.
  • Partner Biflora 4 Pets lahko postaneš popolnoma brezplačno in takoj po prijavi že začneš služiti denar.

Za sodelovanje nas kontaktiraj.

 

Pogoji uporabe Partnerskega programa Biflora 4 Pets >>