Košarica je prazna.

Partnerski program Biflora 4 Pets

Želiš postati partner Biflora 4 Pets in s tem zaslužiti? 


Partnerski program Biflora 4 Pets (affiliate program) te nagrajuje za priporočanje Biflora 4 Pets spletne trgovine :) Program je namenjen tako pravnim kot tudi fizičnim osebam (osebam, ki nimajo svojega podjetja).

Kako deluje Partnerski program Biflora 4 Pets?


Tvojo spletno stran, blog ali Facebook stran, na kateri imaš Biflora 4 Pets affiliate povezavo, obišče naključna oseba. Affiliate povezava pomeni, da imaš svojo unikatno povezavo (link), ki lahko vodi na katerokoli stran in beleži, da so obiskovalci na stran Biflora 4 Pets prišli preko tvoje povezave. Ta oseba klikne na tvojo Biflora 4 Pets affiliate povezavo, ki ga pripelje na našo spletno stran. V primeru, da stranka opravi nakup, Biflora 4 Pets affiliate program prebere, da je stranka prišla iz tvoje povezave in v tvoj affiliate uporabniški račun zabeleži znesek za provizijo (provizija znaša 10 % od neto vrednosti nakupa). Spletni brskalnik hrani informacijo 45 dni. To pomeni, da prejmeš plačilo tudi v primeru, ko bo stranka proizvode naročila po več tednih od takrat, ko je prvič dostopala do Biflora 4 Pets neposredno s tvoje affiliate povezave. 

Poleg affiliate povezave ti pripravimo in brezplačno pošljemo po pošti tudi 30 posebnih kuponov z unikatno kodo. To unikatno kodo vpiše prejemnik kupona pri zaključku naročila. Tako kot affiliate povezava, tudi koda v primeru nakupa v tvoj affiliate uporabniški račun zabeleži provizijo.

P.S. Vse kode prinašajo s sabo tudi ugodnost za kupca ;)

Zakaj izbrati naš partnerski (affiliate) program?


  • Blagovna znamka Biflora 4 Pets z ročno izdelanimi naravnimi izdelki za male živali iz najboljših sestavin (izredno nizek % vračil).
  • Visoka 10 % provizija. To pomeni, da če nekdo, ki je prišel in kupil iz tvoje povezave za 50 €, prejmeš od tega 10 % provizijo, torej 5 €.
  • Izplačila enkrat mesečno - da bi dobili izplačilo, mora biti mesečni affiliate zaslužek večji od 30 €. V nasprotnem primeru se znesek prenese v naslednji mesec.
  • Enkrat mesečno te bomo obveščali o novih akcijah, najbolj prodajanih paketih, izdelkih in promocijah za povečanje prodaje.
  • Partner Biflora 4 Pets lahko postaneš popolnoma brezplačno in takoj po prijavi že začneš služiti denar.

Za sodelovanje nas kontaktiraj.

 

Pogoji uporabe Partnerskega programa Biflora 4 Pets >>