Košarica je prazna.

Izdelki Biflora 4 Pets za male živali

Visoko kakovostni izdelki za nego, zaščito, regeneracijo in lajšanje težav domačih živali. Vsi izdelki naravne kozmetike so ročno pripravljeni, na podlagi tradicionalnih receptur in znanstvenih dognanj, iz skrbno izbranih naravnih sestavin ter izvlečkov zdravilnih zelišč.

Povežite se z nami

Pravilnik o zasebnosti

Naša obljuba o zasebnosti

Obljubljamo vam, da vam bomo povedali, kako uporabljamo vaše podatke, in jo bomo uporabljali, da bodo vaši nakupi varni, enostavni in hitri. Poleg tega bomo poskrbeli za varno zbiranje in shranjevanje podatkov.

Varnost je naša prva prednostna naloga

Zbiramo podatke o vas, ko se registrirate ali opravite nakup na spletni strani www.biflora4pets.si in/ali uporabljate spletno stran. Te informacije vključujejo vaše ime in priimek, naslov, telefonsko številko, e-poštne naslove in izdelke, ki ste jih kupili, pa tudi druge informacije, kot so, kaj vas zanima.

Podatke uporabimo za enostavno nakupovanje

Lahko uporabimo kontaktne podatke, ki jih daste v skupno rabo z nami, da vas obvestimo v primeru sprememb pri vašem naročilu in s tem izboljšamo vašo nakupno izkušnjo.

Poleg tega, ko poslušamo, kar nam povedo naši kupci, lahko naredimo spremembe, ki izboljšajo naše storitve in zadovoljstvo naših kupcev.

Vi nadzirate svoje podatke

Če želite prenehati prejemati naša marketinška sporočila (e-poštna sporočila o novostih in popustih), se lahko kadarkoli enostavno odjavite od prejemanja s klikom na odjava v prejetem e-poštnem sporočilu ali pa nam pišete na info@biflora4pets.si, kjer sporočite da se želite odjaviti od prejemanja vseh obvestil.

Če so vaši podatki, ki jih imamo napačni, nam lahko pišete na info@biflora4pets.si in sporočite, kaj je potrebno posodobiti.

Naš pravilnik o zasebnosti v celoti

1. Kdo je odgovoren za vaše podatke
2. Osebni podatki, ki jih zbiramo o vas
3. Kako in zakaj uporabljamo vaše osebne podatke
4. Zahteva za dostop do vaših osebnih podatkov
5. Varnost vaših osebnih podatkov
6. Piškotki ali druge tehnologije sledenja
7. Deljenje vaših osebnih podatkov
8. Posodobitve našega pravilnika o zasebnosti
9. Kontaktne informacije

Zadruga Živa se zavzema za zaščito vaše varnosti in zasebnosti ter zelo resno prevzema svojo odgovornost glede varnosti podatkov o strankah. Ta pravilnik o zasebnosti pojasnjuje, katere osebne podatke zbiramo o vas, kako in zakaj jih uporabljamo in kako ščitimo vašo zasebnost.


1. Kdo je odgovoren za vaše podatke

Naš pravilnik o zasebnosti velja za osebne podatke, ki jih Zadruga Živa zbira in uporablja. Sklicevanja v tem pravilniku o zasebnosti na "Zadruga Živa", "Biflora 4 Pets", "mi" ali "naš" pomenijo sklicevanje na Zadruga Živa z.b.o, Opekarska 33, 1360 Vrhnika. Zadruga Živa nadzira načine zbiranja vaših osebnih podatkov in namene, za katere se vaši osebni podatki uporabljajo.

2. Osebni podatki, ki jih zbiramo o vas

Ko uporabljamo izraz »osebni podatki« v našem pravilniku o zasebnosti, mislimo na podatke, ki se nanašajo na vas, in vam omogočajo, da vas identificiramo bodisi neposredno bodisi v kombinaciji z drugimi informacijami, ki jih lahko posedujemo. Vaši osebni podatki lahko vključujejo na primer vaše ime, priimek, naslov, telefonsko številko, informacije o nakupu (npr. Številka naročila) ali informacije o tem, kako uporabljate našo spletno stran ali ste v stiku z nami.

O vas zberemo nekaj osebnih podatkov, na primer ko opravite nakup (oddate naročilo), uporabite našo spletno stran, uporabite naše storitve ali nam pišite. Če opravite nakup v imenu nekoga drugega, morate imeti njegovo soglasje za uporabo njegovih osebnih podatkov.

Kategorije podatkov, ki jih zbiramo

Zbiramo in obdelujemo lahko naslednje podatke o vas:

Vaš ime in priimek ter vaše kontaktne podatke (e-poštni naslov, telefonska številka in poštni naslov)
Ko ustvarite račun na naši spletni strani.
Ko opravite nakup
Ko kupite kartico z dobroimetjem 
Podatke, ki jih izmenjujete v komunikaciji z nami (na primer, e-poštna sporočila, pisma, klici, ali vaša sporočila na naši spletni storitvi chat)
Ko se obrnete na Zadrugo Živa ali vas kontaktiramo mi
Vaše objave in sporočila na socialnih medijih, usmerjene v Zadrugo Živa
Ko ste v interakciji z nami na družabnih omrežjih
Vaše povratne informacije
Ko odgovorite na naše prošnjo za povratne informacije, sodelujete v naših anketah ali ocenite izdelek
Informacije o tem, kako uporabljate našo spletno stran
Ko se pomikate po naši spletni strani       


Občutljivi osebni podatki

Z uporabo naše spletne strani in/ali pri nakupu (oddaji naročila) ne zbiramo nobenih “občutljivih osebnih podatkov”, ki bi lahko razkrili vaše rasno ali etično poreklo, telesno ali duševno zdravje, verska prepričanja.

3. Kako in zakaj uporabljamo vaše osebne podatke

Vaše osebne podatke uporabljamo za naslednje namene:

 • Za obdelavo in dostavo oddanega naročila
  Ko na naši spletni strani opravite nakup (oddate naročilo) uporabljamo vaše podatke za izdajo računa ter pošiljanje naročenih izdelkov. Kontaktne podatke (ime, priimek, naslov, telefonsko številko) posredujemo dostavni službi.
 • Za komunikacijo z vami
  Po elektronski pošti ali SMS-u vas bomo obveščali o statusu in lokaciji paketa (naročenih izdelkov). Upoštevajte, da ta sporočila ne pošiljamo v marketinške namene, zato jih boste prejemali tudi če se niste odločili za prejemanje marketinških sporočil ali ste se od njihovega prejemanja odjavili.
  Vaše osebne podatke bomo uporabili tudi, če stopimo v stik z vami po tem, ko nam pošljete elektronsko sporočilo na info@biflora4pets.si, nas pokličete, izpolnite spletni kontaktni obrazec ali nas kontaktirate na družbenih omrežjih.
 • Prilagodititev in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje
  Vaše osebne podatke lahko uporabimo za prilagoditev naših izdelkov vašim potrebam ter za zagotavljanje personalizirane uporabniške izkušnje. Prav tako lahko zbiramo podatke o tem, kako uporabljate našo spletno stran, katere strani našega spletnega mesta največkrat obiščete, katere izdelke si ogledate in kupite, da bi razumeli, kaj želite. Te podatke lahko uporabimo za prilagajanje vsebine in ponudb, ki jih vidite na naši spletni strani, in če ste se strinjali, da boste prejeli marketinška sporočila, vam pošiljamo ustrezna sporočila, za katera menimo, da vam bodo všeč. Če ste v postopku oddaje naročila in zapustite naše spletno mesto, preden je bilo vaše naročilo oddano, se lahko obrnemo na vas, da vam pomagamo enostavno dokončati oddajo naročila.
 • Vas obveščamo o naših novicah in ponudbah, ki vam bodo morda všeč
  Lahko vam pošiljamo marketinška sporočila, če ste se strinjali, da jih želite prejemati, na primer, ko ustvarite račun na naši spletni strani ali opravite nakup. V kolikor ste se strinjali s prejemanjem marketinških sporočil, vam bomo pošiljali novice in ponudbe, ki vas bodo morda zanimale.
  Poleg tega, če želite prejemati marketinška sporočila, vam lahko pošiljamo sporočila, ki promovirajo izdelke in storitve naših partnerjev, to so lahko izdelki ali storitve za živali. Upoštevajte, da vaših kontaktnih podatkov in drugih osebnih podatkov ne delimo z drugimi podjetji v tržne namene, razen če smo pridobili vaše soglasje.
  Če ne želite prejemati marketinških sporočil, nam lahko preprosto poveste, tako da kliknete ustrezno polje, preden oddate naročilo. Kadarkoli se lahko odjavite od prejemanja sporočil tako, da kliknete ustrezno povezavo za odajo na dnu katerega koli marketinškega e-poštnega sporočila.
  Če želite prenehati prejemati naša marketinška sporočila (e-mail obvestila o novostih in popustih), se lahko kadarkoli enostavno odjavite od prejemanja s klikom na odjava v prejetem e-poštnem sporočilu ali pa nam pišete na info@biflora4pets.si, kjer sporočite da se želite odjaviti od prejemanja vseh obvestil.
 • Za izboljšanje naših storitev, izpolnjevanje naših administrativnih namenov in zaščito naših poslovnih interesov
  Poslovni nameni, za katere bomo uporabili vaše podatke, vključujejo računovodstvo, plačila, preverjanje kreditnih ali drugih plačilnih kartic, preverjanje goljufij, varnost, varnost in pravne namene, statistična in tržna analiza, sistemsko testiranje, vzdrževanje in razvoj.

4. Zahteva za dostop do vaših osebnih podatkov

Imate pravico zahtevati dostop do osebnih podatkov, ki jih shranjujemo o vas. To lahko vključuje informacije o nakupih, ki ste jih opravili na naši spletni strani.

Če želite kopijo ali če imate vprašanje glede vaših osebnih podatkov nas kontaktirajte.

5. Varnost vaših osebnih podatkov

Zavezani smo k sprejetju ustreznih tehničnih in organizacijskih ukrepov za zaščito vaših osebnih podatkov pred nepooblaščeno ali nezakonito obdelavo ter proti naključni izgubi, uničenju ali škodi osebnim podatkom. Ko posredujete svoje osebne podatke prek naše spletne strani se te informacije posredujejo preko interneta varno z uporabo visokokakovostnega šifriranja.

Kot je opisano v tem pravilniku o zasebnosti, lahko v nekaterih primerih vaše osebne podatke razkrije tretjim osebam. Če Zavoda Živa svoje osebne podatke razkrije tretjim osebam, zahtevamo, da ima tretja oseba na voljo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov; vendar lahko v nekaterih primerih z zakonom zahteva, da vaše osebne podatke razkrije tretjim osebam, kot so na primer ponudniki plačilnih metod.

Podatki, ki nam jih posredujete, bodo shranjeni pri nas ali v sistemih drugih podjetij. Dostop do vaših podatkov lahko dovolimo tudi tretjim osebam, ki delujejo z nami za namene, opisane v tem pravilniku o zasebnosti ali za druge namene, ki ste jih odobrili.

Vaše osebne podatke bomo obdržali toliko časa, kolikor jih potrebujemo, da bomo lahko izpolnjevali naše namene, določene v tem pravilniku o zasebnosti ali da bi bili v skladu z zakonom.

6. Piškotki ali druge tehnologije sledenja

Z namenom izboljšave naših storitev, za ponujanje ustreznejše vsebine in analiziranje, kako obiskovalci uporabljajo našo spletno stran, lahko uporabimo tehnologije, kot so piškotki, piksli ali programska oprema za sledenje. Upoštevajte, da vas v večini primerov ne bomo mogli identificirati od informacij, ki jih zbiramo z uporabo teh tehnologij. Na primer, uporabljamo programsko opremo za spremljanje vzorcev obiska in uporabe spletnega mesta, ki nam pomagajo pri optimizaciji spletnega mesta z namenom izboljšave uporabniške izkušnje obiskovalcev na naši spletni strani. Ta programska oprema nam ne omogoča zbiranja osebnih podatkov. Poleg tega, da bi razumeli, kako naše stranke komunicirajo z e-poštnimi sporočili in vsebino, ki jo pošiljamo, uporabljamo piksle, ki nam omogočajo, da vemo, ali so odprli e-poštna sporočila in če je vsebina naših e-poštnih sporočil prikazana v besedilnem ali html obliki.

Na naši spletni strani uporabljamo tudi piškotke. Piškotki so majhne informacije, ki jih brskalnik shrani na trdi disk vašega računalnika. Če želite, lahko izbrišete piškotke; medtem ko so nekateri piškotki potrebni za ogled in navigacijo na naši spletni strani, bo večina funkcij še vedno dostopna brez piškotkov.

Na naši spletni strani uporabljamo več piškotkov:

 • _ga (analytics) Google Analytics
 • _gat (analytics) Google Analytics
 • _gid (analytics) Google Analytics
 • _landing_page (referral-tracking) Shopify
 • _orig_referrer (referral-tracking) Shopify
 • _s (session) Shopify
 • _shopify_fs Shopify
 • _shopify_s (session) Shopify
 • _shopify_sa_p Shopify
 • _shopify_sa_t Shopify
 • _shopify_y (session) Shopify
 • _y (session) Shopify
 • cart_sig (cart-specific session) Shopify
 • secure_customer_sig (login) Shopify
 • storefront_digest (verification) Shopify

7. Deljenje vaših osebnih podatkov

Nekatere vaše osebne podatke lahko delimo ali jih pridobimo iz naslednjih kategorij tretjih oseb:

 • Podjetja s kreditnimi, debetnimi karticami ter ostalimi plačilnimi metodami
  Zadruga Živa deli nekatere vaše osebne podatke, ki vsebujejo podatke o načinu plačila in naročilu, družbi kreditnih ali debetnih kartic, ki je izdala kartico, ki ste jo uporabili za nakup. Da bi zagotovili varnost vaših transakcij in preprečili ali odkrili goljufive transakcije, lahko svoje podatke delimo tudi z našim partnerjem za preverjanje goljufij.
 • Uporabljamo naslednje storitve
  Spletna stran - Shopify https://www.shopify.com/
  Analitika - Google Analytics - https://analytics.google.com
  Pošiljanje e-poštnih sporočil - MailChimp https://mailchimp.com/
  Oglaševanje - Facebook - https://www.facebook.com/business
  Oglaševanje - Google AdWords - https://adwords.google.com

8. Posodobitve našega pravilnika o zasebnosti

Ta pravilnik o zasebnosti lahko občasno spremenimo, tudi v okviru nove evropske zakonodaje o varstvu podatkov, ki se bo začela uporabljati 25. maja 2018 ("Splošna uredba o varstvu podatkov").

9. Kontaktne informacije

Vprašanja, komentarji in zahteve v zvezi s tem pravilnikom o zasebnosti so dobrodošli in jih naslovite na info@biflora4pets.si.