Košarica je prazna.

Spopadanje z alergijami

Naravna rešitev pri spopadanju z alergijskimi reakcijami pri psih.

Sladkorna bolezen pri psih in naša izkušnja z Ronom

Sladkorna bolezen je prav tako kot pri ljudeh, zelo pogosta tudi pri živalih. Nikoli nisem niti pomislila, da bi naš pes lahko imel sladkorno bolezen, saj sem jo vedno obravnavala kot bolezen nas, ljudi. No, pa vendarle. Imamo 8 let starega psa, mešančka z imenom Ron za katerega smo pred kratkim izvedeli, da ima sladkorno bolezen.

Nega pasje dlake na naraven način

Nega pasje dlake na naraven način je zagotovo nekaj, kar obvladajo vsi lastniki psov, ki so orientirani po zadnjih trendi. Tako kot ljudje zase izbiramo kozmetiko in dodatke, ki so brez škodljivih kemikalij, tudi za pse posegamo čedalje bolj po naravnih produktih. Sploh suha in poškodovana dlaka prav gotovo potrebuje primerno nego, a še veliko bolje je, če take težave poskušate preprečiti!

Redna nega krepi vez med tabo in psom!

Ali veste, da nega psa ne vpliva dobro samo na njegovo počutje in sijoč ter mehek kožuh, temveč tudi na vaše razpoloženje? Hja, morda pa vam bo zdaj negovanje psa v večji užitek 😁. Poleg tega pa redna nega krepi vez med vama, kar je gotovo še en razlog več, da nanjo ne gledate kot na nujno zlo, temveč na sprostitveno terapijo – za oba!

Obvezna oprema za naravno nego psa

Ljudje vedno bolj posegamo po naravnih proizvodih za nego; od krem za obraz do lesenih zobnih ščetk in naravnih šamponov. Vse to počnemo zato, da bi se izognili škodljivim kemikalijam in aditivom, ki lahko na dolgi rok povzročijo nemalo težav. Koža je naš največji organ, zato res ni vseeno, s čim jo negujemo. Popolnoma enako pa velja tudi za vašega psa!