Košarica je prazna.

Izdelki Biflora 4 Pets za male živali

Visoko kakovostni izdelki za nego, zaščito, regeneracijo in lajšanje težav domačih živali. Vsi izdelki naravne kozmetike so ročno pripravljeni, na podlagi tradicionalnih receptur in znanstvenih dognanj, iz skrbno izbranih naravnih sestavin ter izvlečkov zdravilnih zelišč.

Povežite se z nami

Redna nega krepi vez med tabo in psom!

Ali veste, da nega psa ne vpliva dobro samo na njegovo počutje in sijoč ter mehek kožuh, temveč tudi na vaše razpoloženje? Hja, morda pa vam bo zdaj negovanje psa v večji užitek 😁. Poleg tega pa redna nega krepi vez med vama, kar je gotovo še en razlog več, da nanjo ne gledate kot na nujno zlo, temveč na sprostitveno terapijo – za oba!

Kako poskrbeti za zdrav in bleščeč pasji kožuh?

Bleščeč pasji kožuh je prav gotovo odraz zdravega psa in srečnega lastnika! Seveda se vsi pasji kožuščki ne morejo bleščati tako, kot če smo jih pravkar namazali z oljem, saj je kvaliteta dlake oz. tip pasjega kožuha pogojen s pasmo: nekateri psi imajo dlako, ki je že po naravi bolj mehka, voljna in svilnata, drugi kožuščki so bolj štrenasti, a kljub temu zdravi.

10 zabavnih načinov za praznovanje pasjega rojstnega dne

Naši štirinožni prijatelji so člani naše družine in zato ponavadi želimo, da je tudi njihov rojstni dan nekaj posebnega. Na srečo, je veliko zabavnih in lahkih načinov za praznovanje pasjega rojstnega dne tako, da si ga boste vsi zapomnili.