Košarica je prazna.

Izdelki Biflora 4 Pets za male živali

Visoko kakovostni izdelki za nego, zaščito, regeneracijo in lajšanje težav domačih živali. Vsi izdelki naravne kozmetike so ročno pripravljeni, na podlagi tradicionalnih receptur in znanstvenih dognanj, iz skrbno izbranih naravnih sestavin ter izvlečkov zdravilnih zelišč.

Povežite se z nami

10 zabavnih načinov za praznovanje pasjega rojstnega dne

Naši štirinožni prijatelji so člani naše družine in zato ponavadi želimo, da je tudi njihov rojstni dan nekaj posebnega. Na srečo, je veliko zabavnih in lahkih načinov za praznovanje pasjega rojstnega dne tako, da si ga boste vsi zapomnili.

Torej, če niste prepričani kako bi praznovali rojstni dan vašega ljubljenčka, brez skrbi samo preberite do konca in zagotovo boste dobili idejo. Od pasje rojstnodnevne zabave do pasjega filmskega večera, v nadaljevanju boste izvedeli 10 zabavnih načinov za praznovanje pasjega rojstnega dne.

Pasja rojstnodnevna zabava

Priredite pasjo rojstnodnevno zabavo

Če iščete način, da bo rojstni dan vašega psa poseben, je težko zgrešiti s tem, da priredite pasjo zabavo. Povabite prijatelje, družino in njihove pse na praznovanje.

Če še nikoli niste imeli več psov hkrati na obisku priporočam, da prvič raje povabite manj gostov. Ko govorimo o pasjem rojstnem dnevu, ni nič narobe če priredimo manjšo zabavo, le z nekaj gosti in psi. Že to bo več kot dovolj, da bo vaš pes užival in da mu bo ta dan ostal v spominu. Postrežete lahko s pasjo torto ali pa s priboljški, štirinožni prijatelji pa naj se igrajo in družijo. Zavijte v pasjo pekarno in kupite pasje piškote ali pa poiščite recept in pasje piškote pripravite sami.

Če boste pasjo zabavo priredili zunaj, ne pozabite na dovoljšno količino vode in sence.

Dovolite, da vaš pes sam izbere darilo

Če razmišljate o tem, da bi svojemu štirinožnemu prijatelju podarili darilo poiskusite, da ga izbere sam. Peljite svojega ljubljenčka v psom prijazno pasjo trgovino in mu dovolite, da malo razišče in da si sam izbere kar želi.

Če mislite, da bi blo to težko izvedljivo, pa mu lahko podarite kateregakoli od naših izdelkov. Takšnega darila bo zagotovo vesel, saj mu boste s tem tudi vi poklonili nekaj dodatne pozornosti (z mazanjem...), vaš pes bo pri tem užival. Zagotovo bo vaš štirinožni prijatelj takšno darilo preprosto oboževal.

Specite pasjo rojstnodnevno torto

Vašemu ljubljenčku pa lahko pokažete tudi nekaj dodatne ljubezni in pozornosti s tem, da mu spečete pasjo torto ali pa pasje kolačke. Brez skrbi, vaš štirinožni prijatelj jih bo sigurno oboževal. Če pa ne poznate nobenega pasjega recepta, malo pobrskajte po spletu in našli jih boste na pretek.

Pasja torta

Raziščite nove sprehajalne poti z vašim psom

Vaš pes obožuje sprehod, mar ne? Na njegov rojstni dan, lahko popestrite sprehod tako, da ga peljete nekam, kjer še ni bil ali pa je malokrat. Raziščita skupaj novo sprehajalno pot ali pa ga peljite v park. Da pa si bo vaš pes ta sprehod še posebej zapomnil, mu pustite več časa za vohanje na okoli.

S psom na poti v gore

Razvajajte svojega psa

Če želite na res preprost način narediti pasji rojstni dan nekaj posebnega, lahko to naredite s tem da svojega ljubljenčka na ta dan malo razvajate. Pokažite svojemu štirinožnemu prijatelju na ta dan še več ljubezni in mu posvetite še nekaj dodatne pozornosti. Pripravite mu doma pripravljen obrok, peljite ga na zelo dolg sprehod, sprostite ga z pasjo masažo in skupaj se malo pocrklajte na kavču.

Igralni dan

Če želite, da bo ta dan nekaj posebnega za vašega psa, ga spremenite v igralni dan. Psi se zelo radi igrajo in zelo radi imajo našo pozornost, zato je odlična ideja če svojemu štirinožnemu prijatelju posvetite nekaj dodatne pozornosti s tem, da se skupaj igrate. Katere igre se lahko igrate z vašim ljubljenčkom pa si lahko preberete v članku 15 enostavnih nasvetov, da bo vaš pes bolj srečen.

Igralni dan s psom

Pustite da vaš pes sam odvije darilo

To kar želite podariti svojemu ljubljenčku za rojstni dan, zavijte in mu pustite da se zabava med tem, ko bo odvijal darilo. Če vaš pes ni še nikoli odvijal darila pa lahko preprosto položite darilo le v darilno vrečko. In ne pozabite psa med tem opazovati – nekateri psi pojedo vse kar vidijo, tudi ovojni papir.

Priredite pasji zmenek

Še ena preprosta ideja, kako narediti rojstni dan vašega psa bolj zabaven je da organizirate pasji zmenek. Povabite najboljšega prijatelja vašega psa, da se skupaj igrata. Naj se sliši še tako preprosto, ampak igra ena na ena je zelo zabavna za vašega psa. In ne pozabite ju opazovati in pripraviti dovolj vode. 

Pasji zmenek

Peljite psa na plavanje

Po navadi imajo psi zelo radi vodo in radi plavajo. Zato jim lahko rojstni dan polepšate tako, da jih peljete plavati. Svojega štirinožnega prijatelja lahko peljete na plažo, jezero ali pa v pasji bazen.

Peljite psa na plavanje

Imejte pasji filmski večer

In še zadnja izmed naših idej, kako lahko praznujete pasji rojstni dan je, da imate filmski večer. Uležite se na kavč, pripravite si pokovko in skupaj s svojim ljubljenčkom uživajte na kavču ob skupnem gledanju filma.

Dodaj komentar

Upoštevaj, da bo komentar objavljen po pregledu in odobritvi.