Košarica je prazna.

Izdelki Biflora 4 Pets za male živali

Visoko kakovostni izdelki za nego, zaščito, regeneracijo in lajšanje težav domačih živali. Vsi izdelki naravne kozmetike so ročno pripravljeni, na podlagi tradicionalnih receptur in znanstvenih dognanj, iz skrbno izbranih naravnih sestavin ter izvlečkov zdravilnih zelišč.

Povežite se z nami

Nega pasje dlake na naraven način

Nega pasje dlake na naraven način je zagotovo nekaj, kar obvladajo vsi lastniki psov, ki so orientirani po zadnjih trendi. Tako kot ljudje zase izbiramo kozmetiko in dodatke, ki so brez škodljivih kemikalij, tudi za pse posegamo čedalje bolj po naravnih produktih. Sploh suha in poškodovana dlaka prav gotovo potrebuje primerno nego, a še veliko bolje je, če take težave poskušate preprečiti!

Kaj dlaka vašega psa pove o njegovem zdravju?

Dlaka ni samo krznen plašč, ki ščiti vašega psa, ampak tudi zelo pomemben pokazatelj splošnega zdravstvenega stanja. Lep in bleščeč kožušček je prav gotovo najboljši odraz zdravega psa, medtem ko je suh, poškodovan kožuh brez leska lahko prvi znak, da je treba nekaj spremeniti. Vzroki za nezdravo kožo in dlako so različni, spoznajte nekaj najbolj pogostih!