Košarica je prazna.

Izdelki Biflora 4 Pets za male živali

Visoko kakovostni izdelki za nego, zaščito, regeneracijo in lajšanje težav domačih živali. Vsi izdelki naravne kozmetike so ročno pripravljeni, na podlagi tradicionalnih receptur in znanstvenih dognanj, iz skrbno izbranih naravnih sestavin ter izvlečkov zdravilnih zelišč.

Povežite se z nami

5 nasvetov za izgubo odvečne teže s pomočjo vašega psa

Če je letos na vašem seznamu novoletnih zaobljub hujšanje oziroma več gibanja, smo za vas pripravili 5 nasvetov za lažji začetek in način, da boste vztrajali čim dlje. Pri tem, pa vam bo pomagal vaš najboljši prijatelj – pes.

Redna nega krepi vez med tabo in psom!

Ali veste, da nega psa ne vpliva dobro samo na njegovo počutje in sijoč ter mehek kožuh, temveč tudi na vaše razpoloženje? Hja, morda pa vam bo zdaj negovanje psa v večji užitek 😁. Poleg tega pa redna nega krepi vez med vama, kar je gotovo še en razlog več, da nanjo ne gledate kot na nujno zlo, temveč na sprostitveno terapijo – za oba!

10 zabavnih načinov za praznovanje pasjega rojstnega dne

Naši štirinožni prijatelji so člani naše družine in zato ponavadi želimo, da je tudi njihov rojstni dan nekaj posebnega. Na srečo, je veliko zabavnih in lahkih načinov za praznovanje pasjega rojstnega dne tako, da si ga boste vsi zapomnili.

15 enostavnih nasvetov, da bo vaš pes bolj srečen

Iščete nasvete kako bi osrečili svojega psa? Na našo srečo naših štirinožnih prijateljev ni tako težko zadovoljiti, saj njih osrečujejo že majhne in vsakdanje pozornosti, ki jim jih namenimo. Torej sprehodi, čohanje in crklanje na kavču, vendar zakaj jih nebi presenetili z novimi idejami.