Košarica je prazna.

Izdelki Biflora 4 Pets za male živali

Visoko kakovostni izdelki za nego, zaščito, regeneracijo in lajšanje težav domačih živali. Vsi izdelki naravne kozmetike so ročno pripravljeni, na podlagi tradicionalnih receptur in znanstvenih dognanj, iz skrbno izbranih naravnih sestavin ter izvlečkov zdravilnih zelišč.

Povežite se z nami

Izdelava naravnih izdelkov za male živali Biflora 4 Pets

Vsi izdelki Biflora 4 Pets so izdelani ročno ob doslednem upoštevanju naravnih standardov. Osnovne sestavine mazil so naravna zelišča, izbrano hladno stiskano naravno oljčno olje in naravni čebelji vosek. Ker za pripravo izdelkov uporabljamo najboljše sestavine, tudi končni izdelek pakiramo v stekleno embalažo, saj je steklo mogoče v celoti reciklirati, če izpostavimo samo eno njegovo prednost.

Čebelnjak v Triglavskem narodnem parku
Naši izdelki vsebujejo vosek iz Triglavskega narodnega parka

Vosek iz Triglavskega narodnega parka topimo v vodni kopeli, ker vosek s tem ne izgubi svojih vrednostih. Kvaliteta oljčnega olja vpliva na samo kvaliteto mazila. Na samo kvaliteto olja pa vpliva količina in vrsta oliv iz katerih dobimo liter olja. Mi uporabljamo oljčno olje Istrske belice priznanega oljarja.

Nasad oljk Istrske belice priznanega oljarjaNasad oljk Istrske belice priznanega oljarja

Zakaj so naravna mazila Biflora 4 Pets tako edinstvena

Mazila so edinstvena glede postopka priprave, ker gre za hladno pripravo mazila. Oljčno olje in zelišča ne segrevamo umetno, vendar se same kemično spajajo in obdelajo pri reakciji dolgotrajnega namakanja, kjer pride do naravnega vrenja pri določeni temperaturi. Pri namakanju upoštevamo tudi zakonitosti lune, ki ima velik vpliv na sam proces. Skrbno izberemo koliko vsebine namakamo naenkrat in koliko je vsebine v kozarcu, kjer se namakajo zelišča. Pomembno je tudi kako, kje, na kakšni temperaturi in v kakšnih kozarcih namakamo zelišča. Pomembno je tudi pretresanje zeliščne vsebine in sicer kdaj in koliko časa.

Vendar se postopek izdelave mazila začne že pred namakanjem, ker predhodno zelišča medsebojno zmešamo v skupni pripravek in tesno zapremo v steklene kozarce, da se vonji zelišč tesno povežejo med seboj. Polnjenje poteka ročno, s čimer se preprečuje negativni vpliv polnilnih naprav in strojev na kvaliteto pripravkov. Zrak v kremah je zato, ker se polni ročno. To pa ne vpliva na samo kvaliteto mazila.

Pristop je uporaba popolnoma naravnih surovin najvišje dosegljive kvalitete. Vsa mazila so energetsko formatirana, na valovnih dolžinah. S pomočjo energetske informacije zagotavljamo večjo učinkovitost delovanja učinkovin in povečano prehodnost skozi kožo.

Naša tehnologija vam zagotavlja, da lahko vašemu ljubljenčku privoščite popolnoma naravne proizvode, kot so jih zagotavljali rodovi zdravilcev in starih mam. Na takšne naravne sestavine so organizmi živali že navajeni in jih dobro sprejemajo.

Dodaj komentar

Upoštevaj, da bo komentar objavljen po pregledu in odobritvi.